Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Hoeslakens

Heerlijk slapen in een lekker bed met goede lakens, daar heb je wel goede lakens voor nodig. Hoeslakens zijn lakens die je over je matras heen doen, als een hoes en deze zijn essentieel om een goede nachtrust te krijgen. Het voordeel van hoeslakens is namelijk dat je ze kunt wassen en een matras niet, en daarom doe je er goed aan altijd op een hoeslaken te slapen en deze met regelmaat te verschonen.  

Hoeslakens vind je van katoen, badstof, jersey, maar ook in andere stoffen. Bepaal zelf waar jij het lekkerste op ligt en bestel jouw hoeslakens in jouw gewenste kleur. Je vindt hoeslakens voor alle maten matrassen, voor volwassenen en kinderen, 1-persoons en 2-persoonsbedden.  

Lekker slapen op jouw nieuwe hoeslakens die jij via 24/7 Discount hebt geshopt met ledenkorting, wil niet iedereen dat? Ga daarom snel naar 24/7 Discount en bekijk de aanbiedingen en acties op hoeslakens bij de aangesloten webshops en profiteer vandaag nog van ledenkorting op jouw account. Shoppen is veel leuker wanneer je dat via 24/7 Discount doet.

whkmp's DREAMCOVERS katoensatijnen hoeslaken tot 28 cm matras
€ 17.96
PIP Studio Perkal hoeslaken tot 15 cm
€ 22.76
PIP Studio Perkal hoeslaken tot 15 cm
€ 28.46
PIP Studio Perkal hoeslaken tot 15 cm
€ 22.46
whkmp's DREAMCOVERS katoenen hoeslaken topdekmatras tot 7 cm
€ 11.16
whkmp's DREAMCOVERS katoenen hoeslaken topdekmatras tot 7 cm
€ 17.21
Wehkamp

Korting WehkampMet korting Wehkamp shop je voordelig voor de laatste mode, huishoudelijke artikelen...

Bezoek Wehkamp
Nightlifeliving.nl
3.50% korting
Bezoek Nightlifeliving.nl met korting