Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een mooie foto of poster aan de wand is het natuurlijk waard om mooi ingelijst te worden. Bestel je eigen passe-partout of fotolijst op ieder gewenst formaat bij HOKAP online. Je kunt de fotolijsten bestellen tot en met 30 x 40 cm en passe-partouts tot en met 40 x 60 cm. De lijsten zijn te bestellen in maar liefst 12 verschillende kleuren.

Bestel eenvoudig online jouw perfecte fotolijst of passe-partout voor die mooie foto of poster en hang het bij jou aan de wand. Zeker weten dat het een blikvanger zal zijn! In de webshop van HOKAP online selecteer je eenvoudig het gewenste formaat van je lijst, de soort en kleur van de lijst. Betaling gaat eenvoudig en veilig via iDeal en PayPal. Bestel vandaag nog je lijsten bij HOKAP online en hang je mooiste herinnering bij jou aan de muur!

Met 24/7 Discount blijf je op de hoogte van interessante aanbiedingen en acties van foto’s en fotolijsten. Kijk of er een actiecode van HOKAP online tussen staat die je kunt gebruiken. Profiteer direct van interessante ledenkorting op jouw bestelling via 24/7 Discount.

Korting HOKAP online

HOKAP online