Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Holiday Taxis Promo code

Holiday Taxis maakt reizen over de hele wereld gemakkelijker. Ze is actief in meer dan 150 landen en met 21.000 bestemmingen reis je met Holiday Taxis gemakkelijk van A naar B op een comfortabele manier. Zo regel je bijvoorbeeld heel eenvoudig je luchthaven transfer via Holiday Taxis. Vul op de website je ophaallocatie en je breng locatie in. Vermeld ook het aantal reizigers en je vluchtnummer. Holiday Taxis regelt vervolgens je vervoer. Wanneer je nu boekt, ontvang je 20% korting met de promocode die je vindt in de webshop. Wanneer je via 24/7 Discount je vakantie of transfers regelt, ontvang je altijd een korting. Meld je nu dus aan bij 24/7 Discount en reis en shop voordeliger bij de meer dan 2.500 aangesloten webshops.

Holiday Taxis in Nederland

Holiday Taxis regelt ook je vervoer in Nederland. Of je nou vliegt op Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam wanneer je boekt bij Holiday Taxis kan je rekenen op een snelle en comfortabele transfer naar bijvoorbeeld je hotel. Je reist per privé taxi, minibus, touringcar of een luxe limousine. De deur-tot-deur service geldt vanaf elk vliegveld, haven of treinstation in Nederland.

Betrouwbaar: Lees reviews en ervaringen

Lees de onafhankelijke reviews van klanten die je voorgingen. Bij Holiday Taxis zijn er meer dan 30.000 onafhankelijke reviews te vinden. Dat zijn er heel wat. In de webshop vind je zeer recente customer reviews die je kunt raadplegen. Van perfecte service tot vriendelijke mensen en keurig op tijd. Je leest er ook reviews van mensen die al vaker gebruik hebben gemaakt van Holiday Taxis.

24/7 Customer service

Holiday Taxis is ANVR Business partner en ze vervoeren wereldwijd klanten van luchthavens of stations naar hun zakelijke- of vakantiebestemming of privé accommodatie. Je kan dag en nacht op ze rekenen want ze zijn 24/7 bereikbaar voor hun klanten. Kijk bij de veel gestelde vragen of neem telefonisch contact op met de customer service. Voor vragen over je vertrek kun je ook een mail sturen.

Populaire bestemmingen

Omdat Holiday Taxis over de hele wereld transfers regelt, kan je er bijna altijd van op aan dat je hun in kunt schakelen voor je transfer. Of je nou in Barcelona  bent of in Malaga of dat je van de luchthaven in Palma de Mallorca opgehaald wilt worden of in Girona. Bekijk welke populaire bestemmingen er allemaal zijn waar je je transfer kunt boeken bij Holiday Taxis. Kies vervolgens je transfer optie. Met een klein gezelschap kan je kiezen voor een personenauto, maar voor grotere groepen heb je ook de mogelijkheid voor een shuttle service in een touringcar. Met Holiday Taxis begint je reis goed.

Luchthaven transfer partner

Holiday Taxis maakt het reizen tussen luchthavens en je reisbestemming gemakkelijker. Holiday Taxis is onderdeel van ABTA, de overkoepelende Britse organisatie van touroperators en reisorganisaties. Als vakantieganger krijg je bescherming wanneer een organisatie failliet gaat en jij er net een reis hebt geboekt.

Korting Holiday Taxis

Holiday Taxis