Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Holidayblend is een reiswebsite van GlobEvents waar je wekelijks terecht kan voor kwalitatieve en exclusieve vakantie- en vrijetijdsaanbiedingen. Van citytrips tot aan cruises en droomreizen tegen de laagste prijzen. Je ontvangt gegarandeerd de beste prijs en betaalt geen reserveringskosten. Met deze deals heb je minstens 40% korting te pakken.

De wekelijkse aanbiedingen van Holidayblend gaan van hotel- en citytrips, tot vlieg- en autovakanties, cruises en vele andere droomreizen. Het vrijetijdsaanbod van Holidayblend varieert van wellness- en pretparkaanbiedingen tot ballonvaarten, cultuurevenementen en leuke dagtrips voor jong en oud. Bekijk welke vakantie aanbiedingen er nu op de website te vinden zijn en boek je citytrip naar Londen of misschien een weekje met en Cruise mee. Veel vakantie plezier bij Holidayblend.

Blijf je ook graag op de hoogte van kortingen? Via 24/7 Discount weet je altijd als eerste in welke webshop de sale begonnen is of waar je korting kunt krijgen op bijvoorbeeld reizen en vakanties. Kijk of er een kortingscode van Holidayblend beschikbaar is en boek met korting je citytrip of weekje weg. Je boekt voortaan online je vakanties en leuke reisjes met ledenkorting via 24/7 Discount.

Korting Holidayblend

Holidayblend