Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil jij graag leren zeilen of kun jij al zeilen en wil je graag een mooie tocht maken? Bij Holland sail kun je de leukste reizen maken over het water. Of je nu een schoolreis wil organiseren met kinderen of samen met je gezin het Ijsselmeer onveilig wil maken, het kan bij Holland Sail. Je kunt online samen met een groep een boot huren of je huurt alleen een hut of bed op één van de boten zodat jij heerlijk kunt slapen op het water en overdag lekker kunt zeilen. 

Bij Holland Sail vind je diverse arrangementen die jij online kunt boeken. Of je nu een schoolreis organiseert, een bedrijfsuitje of met een grote groep de hort op wil, je doet het over het water bij Holland Sail. Bekijk de mogelijkheden online en boek ook online de leukste arrangementen voor een heerlijke vakantie. Ga lekker in de meivakantie met jouw gezin of in de zomervakantie en geniet van heerlijk leven op het water. 

Een heerlijke vakantie op het water, dan beleef je via Holland Sail. Kijk snel op 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account wanneer je gaat boeken. 

Korting Holland sail

Holland sail