Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je gek bent op groen en houdt van bloemen en planten dan is Home meets nature de webwinkel waar jij helemaal blij van wordt. Je vindt hier kamerplanten, tuinplanten hydroplanten en keramieken bloempotten en lichtgewicht kunststof plantenbakken. Je vindt het allemaal overzichtelijk en met duidelijke informatie in de webwinkel.

De planten komen altijd vers van de kweker, je koopt de planten tegen gunstige prijzen en er is altijd een ruim assortiment in de webwinkel. Naast het assortiment kamerplanten, tuinplanten, bloempotten en plantenbakken vindt je hier ook nog een leuk assortiment met aanverwante artikelen zoals bijvoorbeeld prachtige handgemaakte zuilen. In de webwinkel heb je een eenvoudige zoekfunctie en je kunt er terecht met vragen over de verzorging van je planten.

Houd je van fleurige bloemen en groene planten? Houd dan 24/7 Discount in de gaten voor leuke aanbiedingen. Bij 24/7 Discount vind je vele acties en kortingscodes van woonaccessoires en verkooppunten voor planten. Kijk of er een geldige Home meets nature actiecode of aanbieding beschikbaar is. Via 24/7 Discount bestel je bloemen of planten met ledenkorting.

Korting Home meets nature

Home meets nature

2.00% korting
Bezoek Home meets nature met korting