Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Voor je huisdier wil je het natuurlijk het allerbeste. Je wilt de beste producten zoals voeding, speelgoed, verzorging en comfort om jouw dier een heerlijk en gezond leven te geven. Bij Huisdierplein hebben ze een heel ruim assortiment aan producten voor honden, katten, knaagdieren, vogels, vissen en zelfs voor paarden.

Bij Huisdierplein vind je alles voor jouw trouwe huisdier zoals vitaminen, mineralen, snoepjes, speelgoed en meer van merken als Bonzo, Biofood, Pedigri, CaroCroc en BioKat’s. Je huisdier verdient de optimale verzorging met de beste dierproducten die je koopt bij Huisdierplein. Bij Huisdierplein profiteer je van een snelle levertijd wanneer je voor 18.00uur besteld, en daarnaast betaal je bij een bestelling boven de € 25, - geen verzendkosten.

Op 24/7 Discount blijf je op de hoogte van de beste acties voor huisdierartikelen. Acties als 1+1 gratis, op de hoogte blijven van nieuwe producten en stapelweken krijg je via 24/7 Discount. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Huisdierplein een actiecode beschikbaar is. Bestel snel en gemakkelijk online jouw huisdierartikelen en profiteer van ledenkorting op jouw bestelling via 24/7 Discount.

Korting Huisdierplein

Huisdierplein

2.50% korting
Bezoek Huisdierplein met korting