Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Dé online winkel voor huishoudelijke artikelen is Huishoudplein. Je hoeft de deur echt niet meer uit om je wasmiddelen, schoonmaakartikelen en toiletartikelen te kopen. Dit doe je gewoon online bij Huishoudplein. Met producten in verschillende categorieën vind je altijd wat je nodig hebt.

Kijk eens in de webshop en bestel je wasverzachter, toiletpapier, vaatwastabletten en schoonmaakdoekjes online en je hebt ze snel in huis. En alle artikelen zijn van merken als Ajax, Swiffer, Cif, Glorix, HG en meer bekende merken. Bij Huishoudplein profiteer je van gratis verzending vanaf € 25, - en als je voor 21:00 uur besteld, heb je je artikelen de volgende dag al in huis. Super makkelijk dus.

Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van interessante aanbiedingen en acties met betrekking tot huishoudelijke artikelen. Acties als 1+1 gratis, euroknallers en meer komen met regelmaat voorbij. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Huishoudplein een actiecode beschikbaar is. Bestel snel online je artikelen via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw bestelling.

Korting Huishoudplein

Huishoudplein

2.50% korting
Bezoek Huishoudplein met korting