Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Voel je thuis in andermans huis en regel een huizenruil voor de vakantieperiode of een weekendje weg. Ideaal voor als je graag op vakantie gaat, maar de prijzen van accommodaties te hoog vindt. Huizenruil heeft een leuke oplossing voor jou. Bij Huizenruil kan je namelijk met mensen uit alle werelddelen van huis ruilen. Maak zelf eerst een profiel aan van je eigen stulpje en benader andere mensen voor een eventuele ruil.

Sinds 1992 biedt Huizenruil deze geweldige ruilvakanties aan. Niet alleen worden huizen geruild onder elkaar, maar ook zeiljachten of campers. Via de webshop vind je veel leuke opties om bijvoorbeeld je vakantie door te brengen of om er even lekker tussenuit te gaan. Huizenruil zorgt ervoor dat, waar ter wereld je ook bent, je jezelf geen toerist hoeft te voelen. Op deze manier krijg je meer mee van de cultuur en de leefomgeving van andere mensen.

Ben je ook geïnteresseerd in een ruilvakantie? Kijk dan snel bij Huizenruil welke mogelijkheden er zijn. Voor leuke vakantie aanbiedingen en acties check je eerst 24/7 Discount. Kijk of er Huizenruil kortingscode of aanbieding beschikbaar is en boek je vakantie voordelig online! Via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting!

Korting Huizenruil

Huizenruil