Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Als je het uitspreekt weet je al waar I-zi-livin voor staat. Voor helder en duidelijk woongenot. Eenvoud is het sleutelwoord van I-zi-livin. Met het Insta Ver System demotica systeem van I-zi-livin kan je draadloze beveiliging van je woning aansturen via bijvoorbeeld je smart phone of tablet.

Het gaat bij I-zi-livin dus om het volledig automatiseren van je woning. Op deze manier kan je bijvoorbeeld verlichting automatiseren en notificaties ontvangen wanneer er iets in je huis gebeurt. Met een veilige woning woon je en stuk prettiger en als je de veiligheid ook nog eens kan zien op je tablet of smartphone terwijl jij niet thuis bent, is dat helemaal een fijn gevoel.

Via 24/7 Discount ben je altijd als eerste op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen op woon- en tuingebied. Niet alleen voor woon artikelen maar bijvoorbeeld ook voor de veiligheid van je woning. Kijk bij I-zi-livin voor nieuwe technologie en veiligheid apps van je woning. Kijk natuurlijk eerst of er een kortingscode beschikbaar is van I-zi-livin waarmee je met korting je woning kunt automatiseren en profiteer gelijk van ledenvoordeel van 24/7 Discount.

Korting I-zi-livin

I-zi-livin