Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De leukste dagaanbiedingen voor dames vind je online bij IDiva. iDiva biedt Fashion & Lifestyle Daily Offers en heeft naast de dagaanbiedingen ook een outlet met leuke artikelen voor extreem lage prijzen. De prijzen van de artikelen bij iDiva kunnen soms tot maar liefst 70% verschillend in vergelijking met winkelprijzen waardoor je iedere dag weer profiteer van leuke acties die 24uur geldig zijn. 

Bij iDiva vind je onder andere gadgets, elektronica, mode-accessoires, cosmetica en heel veel andere producten die jij online kunt shoppen met veel voordeel. Bekijk snel de aanbiedingen van vandaag. Je betaald bij iDiva standaard € 5,95 verzendkosten in Nederland en de levertijd is afhankelijk van het producten. Ook geldt er op=op, dus je moet er snel bij zijn. 

Kijk voor de leukste kortingen en aanbiedingen op 24/7 Discount. Bezoek de winkel en kijk regelmatig of er een actuele iDiva kortingscode of actie voor jou is. Shop de leukste fashionitems en andere gadgets online via 24/7 Discount en ontvang ledenkorting.

Korting iDiva

iDiva