Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

We kunnen er niet zonder; onze iPhone’s and iPad’s! Het zijn fantastische gadgets die je goed moet beschermen tegen beschadigingen. Je hebt allerlei soorten kleuren, ontwerpen en materialen als het aankomt op hoesjes. iHoesjes heeft trendy hoesjes voor je iPhone, iPad en iPod. Het assortiment in de webshop van iHoesjes bestaat uit hardcases, softcases, insteekhoezen en vele andere soorten hoesjes die je Apple gadget goed zal beschermen.

Je kunt hier ook terecht voor screen protectors als preventie voor krassen op je scherm. Deze hoesjes hebben een hippe uitstraling en maakt het beschermen van je gadget veel leuker! Vele hoesjes komen uit collecties van topmerken zoals Adidas, Guess, Vespa en vele andere trendy fashion merken.

24/7 Discount houdt je altijd op de hoogte van aanbiedingen en acties op telefoonaccessoires en elektronische gadgets. Denk hierbij aan kortingscode voor onder andere gratis bezorgen. Kijk daarom gauw of er een voucher code actief is voor iHoesjes en scoor leuke prijzen. Shop telefoonaccessoires nu via 24/7 Discount en ontvang ledenkorting.

Korting iHoesjes

iHoesjes