Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een uniek cadeau om te geven is een ijzeren beeldje met een speciale betekenis. Bij IJzersterke Geschenken vind je een enorm assortiment met prachtige beeldjes De metalen beeldjes (ook wel moermannetjes genoemd) zijn uitermate geschikt om als cadeau of als relatiegeschenk weg te geven. De beeldjes zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende creaties. Zoals een beeldje van een beroep, sport, auto, liefde, wonen, kerst of  wijnfleshouder.

Kijk eens in het assortiment bij IJzersterke Geschenken en zoek op categorie. Zoek op dieren, diversen, kantoor, liefde en muziek. De metalen beeldjes zijn gemaakt in originele Steelman kwaliteit en handgemaakt. Deze kleine kunst producties bestaan uit schroeven, moeren, metaal en koper worden geproduceerd met een hoog niveau van vakmanschap. Heb je een eigen idee? Het is mogelijk om je eigen idee uit te laten werken tot een prachtig beeldje. Je bestelt eenvoudig in de webshop en betaalt in een veilige omgeving via iDeal of PayPal.

Voor leuke metalen kunstbeeldjes ga je naar IJzersterke Geschenken. Hier vind je de leukste beeldjes om cadeau te geven. Kijk eerst even bij 24/7 Discount of er een kortingscode beschikbaar is. Via 24/7 Discount shop je namelijk online in cadeau- en lifestyle winkels en profiteer je van ledenkorting.

Korting Ijzersterke Geschenken

Ijzersterke Geschenken

3.50% korting
Bezoek Ijzersterke Geschenken met korting