Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Informatique is opgericht in 1995 en is begonnen met een ruim assortiment aan computers, notebooks, componenten, digitale fotografie en meer. Daarna is het uitgebreid met ook televisies. Op Informatique vind je een uitgebreide omschrijving per product en de medewerkers helpen je telefonisch graag verder of je gaat naar showroom.

Informatique biedt een ruim assortiment aan grote merken als het gaat om computers, televisies en meer. Acer, Toshiba, Sony, Konica zijn een kleine greep uit de merken van Informatique. Bij Informatique profiteer je van een snelle levertijd, een makkelijk zoeksysteem en heel goede service.

Op 24/7 Discount blijf je op de hoogte van de leukste en interessantste aanbiedingen op het gebied van computers en elektronica. Zo kun je profiteren van opruimingsaanbiedingen, geen verzendkosten en meer. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Informatique een actiecode beschikbaar is. Shop snel en makkelijk online naar de beste aanbiedingen voor computers en toebehoren via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op je bestelling.

Korting Informatique

Informatique