Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je graag met vakantie wilt, maar niet zelf wilt rijden, dan laat je je rijden naar je vakantiebestemming door Interbus. Interbus verzorgt busreizen en pendeldiensten naar vakantiebestemmingen in heel Europa. Je kan met Interbus comfortabel en voordelig op je bestemming aankomen. Op deze manier kom je ook nog eens uitgerust aan en dat is natuurlijk wel zo fijn.

Kijk bij Interbus en boek je busreis naar Duitsland, Frankrijk, Tsjechië, Spanje of Kroatië. Of het nou een zonvakantie wordt of een wintersportreis, Interbus staat voor je klaar. Er zijn verschillende opstapplaatsen in Nederland zodat er altijd wel een opstapplaats bij jou in de buurt is. Selecteer het land waar je naartoe wilt en de datum van je reis. Met een klik op de knop ‘Zoek en Boek’ vind Interbus voor jou een voordelige reis. Het genieten en de ontspanning begint al in de bus van Interbus. Prettige vakantie!

Boek je vakantiereis met korting via 24/7 Discount. Hier vind je namelijk verschillende actiecodes en kortingscoupons van online reisorganisaties. Kijk of er een actuele kortingscode van Interbus tussen staat en boek je busreis met voordeel. Via 24/7 Discount profiteer je altijd van ledenkorting. Meld je vandaag nog aan!

Korting Interbus

Interbus

1.50% korting
Bezoek Interbus met korting