Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Houd je van reizen, maar dan het liefst naar niet toeristische plaatsen? Interfact Travel is een reisorganisatie die gaat voor authentieke vakanties: genieten van de zon, natuur, cultuur en het écht proeven van de sfeer van het land. Je boekt hier vakanties naar Griekenland, Kroatië en Noorwegen.

Waar wil jij naar toe dit jaar? Je kan kiezen uit verschillende eilanden van Griekenland. Een autovakantie boeken,           cruises in Kroatië en combinatie- en groepsreizen in Noorwegen. Ook wanneer je met kleine kinderen reist, heeft Interfact Travel tal van mogelijkheden. Kijk op de website en doe alvast inspiratie op voor je volgende reis. Neem alvast een voorproefje en boek je reis. Interfact Travel is lid van SGR en ANVR. Prettige vakantie!

Boek je vakantie met korting via 24/7 Discount. Je vindt hier tal van kortingscodes bij online reiswinkels en vakantie organisaties. Kijk of er een kortingscode van Interfact Travel tussen staat en boek met korting je reis. Via 24/7 Discount profiteer je ook van ledenkorting.

Korting Interfact Travel

Interfact Travel