Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een brede keuze om je huis heel mooi in te richten vind je bij Interieur van nu. Ben je toe aan een nieuwe inrichting of ben je op zoek naar designmeubelen? Je kan je woonhart ophalen bij Interieur van nu. Een groot assortiment meubels en accessoires voor de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, tuin en kantoor. Kortom: voor je hele huis.

Bekijk het assortiment en laat je inspireren voor een nieuw interieur in je eigen huis. Bestel vandaag nog die leuke eetkamerstoelen, dat mooie tv kastje of die leuke salontafel bij Interieur van nu. Interieur van nu heeft het Webshop Keurmerk en dat betekent onder anderen dat je er veilig en betrouwbaar kunt winkelen. Je artikelen worden altijd gratis bezorgd en je hebt 14 dagen recht van retour mocht een artikel niet aan je verwachtingen voldoen.


De mooiste woonartikelen en meubels shop je online in de leukste webwinkels. Interieur van nu is zo’n webwinkel. Voordat je bestelt kijk je eerst even in het overzicht van 24/7 Discount  voor een actuele kortingscode van Interieur van nu zodat je met korting je meubels aanschaft. Met 24/7 Discount shop je altijd met ledenkorting in de leukste online woonwinkels.

Korting Interieur van nu

Interieur van nu