Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een nieuwe woningen vinden die voldoet aan jouw eisen en wensen is zo makkelijk nog niet. Het aanbod aan te koop staande woningen is heel groot, maar daardoor wordt het kiezen ook steeds moeilijker. En misschien ben je wel geen klusser en is een bepaald huis toch niet helemaal jouw smaak, wat dan? Een huis kopen doe je niet voor even, maar voor een groot deel van je leven en dan weet je dat je het goed wil doen. Bij Jaap.nl vind je een ruim aanbod aan te koop staande woningen verdeeld over Nederland met foto's en omschrijving zodat jij online op zoek kunt gaan naar de leukste woning voor jou (en jouw gezin). 

Maar niet alleen als woningzoekende kun je bij Jaap.nl terecht. Jaap.nl biedt namelijk woningverkopers de mogelijkheid de woningen aan te bieden voor een bepaald bedrag per maand zodat het huis wat jij verkoopt nog beter wordt gevonden via onder andere zoekmachines. Jouw huis wordt dan zichtbaar wanneer mensen zoeken op die woonplaats, het aantal slaapkamers en andere wensen. 

Staat jouw woning in de verkoop en heb je naar jouw gevoel niet genoeg animo ervoor? Kijk dan op 24/7 Discount waar jij jouw woning online kunt aanbieden. Jaap.nl is één van de websites waar jij jouw woning kunt aanbieden en waar je ledenkorting krijgt op jouw account van 24/7 Discount.

Korting Jaap.nl

Jaap.nl

Bezoek Jaap.nl