Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Je houdt van lekker en gezond koken en Jamie Oliver is jouw grote voorbeeld? Jamie heeft al verschillende kookboeken uitgegeven voor gezond en lekker eten. Maar wist je dat je ook het Jamie Magazine kunt bestellen? Met Jamie magazine haal je 8 keer per jaar een lekker dik magazine in huis.

Kijk eens op de website van Jamie Magazine en laat je inspireren door veel kooknieuws en lekkere recepten. Met het Jamie Magazine krijg je een magazine thuis m
et de beste ingrediënten voor verrassende recepten en smaakmakende reportages over de mooiste culinaire plekken op wereld. Ook is er aandacht voor Jamie Oliver's Food Revolution: zijn maatschappelijke projecten en zijn missie om iedereen te laten ontdekken hoe lekker gezond eten is. Bestel ook een jaar lang Jamie Magazine voor slechts € 39,95 en ontvang ook nog eens een boek van hem cadeau!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste kortingen in online boeken- en kookwinkels? Kijk bij 24/7 Discount voor kortingscodes waarmee je met korting shopt of bespaart op de verzendkosten. Via 24/7 Discount shop je voortaan online in de beste kookwinkels, boekenwinkels en woonwinkels en profiteer je van ledenkorting!

Korting Jamie Magazine

Jamie Magazine