Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Jarretels

Jarretels, sexy en uitdagend zijn ze te noemen. Ze worden gebruikt om je lingerie vast te maken aan je kousen waardoor je kousen op de plek blijven. Deze sexy accessoire voor de vrouw wordt door mannen zeer gewaardeerd en met prachtige lingerie kun jij gigantisch sexy zijn. Kies een mooie spannende outfit en ga voor prachtige jarretels om jouw partner te laten zien dat jij sexy kunt zijn.  

Jarretels zitten vast aan je lingerie en je kousen en kun je onder je huidige kleding dragen. Merken in jarretels in combinatie met lingerie zijn Triumph, Esprit, Chantel, Passionata en vele andere merken. Je kunt jarretels vinden in mooie kleuren afgewerkt met kant en meer zodat jij het beste kunt laten zien van jouw lichaam.  

Kies voor prachtige lingerie en bijpassende jarretels en verras jouw partner met een sexy look. Zo kun jij echt de show stelen in de slaapkamer en heeft jouw partner nergens anders meer oog voor. Bestel jouw jarretels online via 24/7 Discount en profiteer vandaag nog van ledenkorting op jouw account.

Jarretels

Hunkemöller
7.25% korting

Kortingscode augustus HunkemöllerHet is natuurlijk wel zo lekker als je online iets besteld bij...

Bezoek Hunkemöller met korting