Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

John Lewis is een keten van warenhuizen in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf richt zich met name op een "upmarket" winkelpubliek. Naast fysieke warenhuizen stap je met en klik de webshop van dit beroemde warenhuis binnen. John Lewis heeft online hetzelfde assortiment als het warenhuis zelf. Je vindt hier zowel kleding als accessoires, maar ook alles voor in huis.

Bestel je favoriete producten in deze geweldige webshop. Mode, elektronica, meubels, witgoed, computers en meer vind je in het assortiment. Dit is ook een erg handige webshop wanneer je een cadeautje nodig hebt voor iemand. Kijk onder het kopje gifts en je hebt binnen no time je originele cadeautje gevonden. Voor vragen kun je altijd terecht bij de online klantenservice of telefonisch.

Regelmatig heeft John Lewis grote kortingsacties. Via 24/7 Discount ben je als eerste op de hoogte wanneer John Lewis online acties heeft. 24/7 Discount plaatst alle aanbiedingen en sale aankondigingen van grote online warenhuizen op de site. Kijk of er een actuele John Lewis voucher code of sale actie beschikbaar is en shop voordelig online. Via 24/7 Discount profiteer je altijd van ledenkorting op je online aankopen.

Korting John Lewis

John Lewis