Jopenbier.nl kortingscode januari 2023

1.25% korting

Jopen Mooie Nel - 33CL kopen? | Gall & Gall

https://www.gall.nl/jopen-mooie-nel-33cl-978728.html

Jopen B.V. Gedempte Voldersgracht 2, 2011 WD Haarlem The Netherlands Social Media: Jopenbier Website: www.jopenbier.nl Over productinformatie Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn.

4.00% korting

Home - Everyone has a craft side - Haarlem Jopenbier.nl

https://www.jopenbier.nl/

Jopen staat voor OPEN: open voor nieuwe smaken, andere ideeën, oneindige mogelijkheden, verrassende combinaties en unieke belevingen.

4.00% korting

De bieren - Jopenbier.nl

https://www.jopenbier.nl/bieren/

De bieren - Jopenbier.nl De bieren Neem een lekkere duik in de wereld van craft bier. Van hoppige IPA’s tot donkere zware jongens. Wij nemen jou mee langs alle biersoorten. Dorst gekregen van al dat lezen? Neem dan een kijkje in onze webshop. Cheers! Shop bieren IPA IPA staat voor de bierstijl India Pale Ale.

4.00% korting

(J)OPEN CHAPTERS - Jopenbier.nl

https://www.jopenbier.nl/jopenchapters/

A LIMITLESS JOURNEY OF DUTCH CURIOSITY The world is our playground and with this universe of ingredients to explore, there’s never any excuse for boring beer. We simply can’t help ourselves.We believe that being open beats boring.And that there’s an exceptional craft beer out there with your name on it. Everyone has a craft side.

4.00% korting

Klantenservice - Jopenbier.nl

https://www.jopenbier.nl/klantenservice/

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via webshop@jopenbier.nl. Dan zoeken wij naar een passende oplossing. Graag het ordernummer vermelden. Retourneren Het retour sturen van een artikel kan, zonder opgave van reden, binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Stuur een e-mail naar webshop@jopenbier.nl.

Jopen BV Haarlem | LinkedIn

https://nl.linkedin.com/company/jopen-bv-haarlem

Via deze pagina houden wij je graag op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Jopen. Het verhaal achter Jopen In de veertiende eeuw groeit Haarlem uit tot een van de belangrijkste brouwerssteden van Nederland. Brouwerijen draaien op volle toeren en het gerstenat wordt in ‘Jopen’ (vaten van 112 liter) over het Spaarne vervoerd.

Jopenbier Kortingscode: Tot 50% Korting in Januari 2023

https://www.nlkorting.org/jopenbier-korting

Jopenbier stelt het klantenservicekanaal in onder aan de jopenbier.nl -homepage en elke gedetailleerde pagina. U kunt op elke pagina de knop "Contact opnemen met klantenservice" vinden om contact op te nemen met de klantenservice. tegelijkertijd zijn er ook andere contactmethoden beschikbaar op jopenbier.nl, u kunt de manier kiezen waarop u wilt communiceren met Jopenbier.

Online Bierproeverij - Jopenkerk Haarlem

https://www.jopenkerk.nl/haarlem/online-bierproeverij/

Met de Jopen Bierproeverij is het gegarandeerd een feestje thuis! De bierproeverij duurt ca. 1,5 of wat langer in combinatie met een Bier Bingo of Bier Quiz. Een aanvraag indienen voor een online proeverij kan via haarlem@jopenkerk.nl, gelieve uiterlijk 1,5week van te voren in verband met de bezorgtijd van de bierboxen.

Jopen Hoppenbier bestellen? DekaMarkt

https://www.dekamarkt.nl/boodschappen/dranken-sap-koffie-thee/bier/jopen-hoppenbier-330-ml/43109

www.jopenbier.nl Disclaimer DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden.

Jopen Non IPA 0,3% bestellen | Albert Heijn

https://www.ah.nl/producten/product/wi445728/jopen-non-ipa-0-3

De naam verwijst naar non-alcoholic en naar de thuisbasis van jopenbier: de jopenkerk haarlem. Door het gebruik van een speciale gistsoort worden er tijdens het brouwproces nauwelijks suikers omgezet in alcohol. Daarnaast hebben we veel hop toegevoegd waardoor deze IPA smaakvol en fruitig is geworden. En dat is natuurlijk wat je wilt met een IPA.

Jopen - Home - Facebook

https://www.facebook.com/JopenBier/

Jopen: Dutch for open. We believe that there is an exceptional craft beer out there with your name... Gedempte Voldersgracht 2, 2011 WD Haarlem, Netherlands

De start van Michel en Lydian | Jopenbier | IkGaStarten

https://www.ikgastarten.nl/startersverhalen/de-start-van-michel-en-lydian-jopenbier

Bedrijf: Jopenbier Branche: bierbrouwerij Startdatum: december 1996 Website: www.jopenbier.nl In de prachtige en karakteristieke Jopenkerk ontmoeten we Michel Ordeman en Lydian Zoetman, de mensen achter het Haarlemse Jopenbier. Enerzijds zijn zij partners in business, anderzijds ook privé al jaren een stel.

Jopenbier.nl » Ervaringen voor en door klanten in 2023

https://nederlandreview.nl/eten-drinken/jopenbiernl-ervaringen-beoordelingen-reviews

Via Jopenbier.nl kun je bier van het merk Jopen bestellen. Je kan de bieren los kopen of met meerdere flessen/blikken in een box. Jopen wordt omschreven als smaakvol craft bier van goede kwaliteit. Deze onderneming is overtuigd van het feit dat mensen nieuwsgierig zijn. Het bedrijf speelt hierop in met verrassende en uitgesproken biersmaken.

HOME - Jopenkerk Haarlem

https://www.jopenkerk.nl/haarlem/

Jopen is open! Elke dag van 10.00 uur tot sluitingstijd kan je genieten van een hapje en een drankje in de Jopenkerk (keuken is dagelijks geopend tot 22.00 uur). Voor de lunch kan je dagelijks reserveren in het café, en het restaurant op de 1e verdieping is geopend van woensdag tot en met zaterdag voor diner reserveringen.

Brouwerij Jopen - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Brouwerij_Jopen

Brouwerij Jopen is een Nederlandse brouwerij uit Haarlem die is voortgekomen uit de in 1992 opgerichte Stichting Haarlems Biergenootschap en sinds december 1996 is omgezet in het bedrijf Jopen BV. Jopen beschikte tot 2010 niet over een eigen brouwerij maar maakte gebruik van de faciliteiten van andere brouwerijen.

Jopen - Startpagina - Facebook

https://nl-nl.facebook.com/JopenBier/

Jopen: Dutch for open. We believe that there is an exceptional craft beer out there with your name on it! The Jopen Brewery has restored the Haarlem … Meer weergeven 22.330 mensen vinden dit leuk 23.987 mensen volgen dit 11.346 mensen hebben hier ingecheckt http://www.jopenbier.nl/ +31 23 533 4114 Prijsklasse · Niet van toepassing info@jopenbier.nl

Jopen Bier | www.jopenbier.nl - Inlognl.nl

https://inlognl.nl/jopen-bier/

Jopen staat voor OPEN: open voor nieuwe smaken, andere ideeën, oneindige mogelijkheden, verrassende combinaties en unieke belevingen. Jopen B.V. – Holland Craft Beer https://hollandcraftbeer.nl/brouwerijen/jopen-bier En zo werd brouwerij Jopen, vernoemd naar de grote biervaten van vroeger, geboren.