Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heb jij de verslaving om dagelijkse meerdere sigaretten op te steken, dan is dat volgens de maatschappij van nu NOT DONE en wordt je geweerd in cafés en restaurants en moet je echt buiten je sigaret gaan roken. Tabak is ongezond en wordt als a-sociaal ervaren en dat is iets waar je tegenwoordig niet meer bij wil horen. Daarom is er een ander alternatief gekomen wat ten eerste veel gezonde voor je is en waar je geen commentaar op krijgt, elektrisch roken, ook wel elektrisch dampen genoemd.

Met het dampen via een elektrische sigaret adem je geen tabak in en het is een stuk voordeliger dan het roken van echte sigaretten, daarbij geeft de damp ervan geen schade aan je omgeving en is het nagenoeg overal toegestaan. Dus wil jij af van jouw verslaving van echte sigaretten, dan is een elektrische sigaret echt wel een goed alternatief. Bij Justlikesmoking.nl vind je de elektrische sigaret inclusief accessoires zodat jij direct kunt beginnen met elektrisch roken. 

Shop jouw elektrische sigaret online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account. Want bij 24/7 Discount kun je shoppen bij één van de aangesloten webshops en profiteer jij direct van een leuke korting op jouw bestelling.

Korting Justlikesmoking.nl

Justlikesmoking.nl