Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Je huisdier is natuurlijk je alles en je wilt de beste voedings- en verzorgingsproducten voor je trouwe hond, kat of kanarie! K9shop Totaal is dé online dierenwinkel voor al je dierenbenodigdheden, ook voor voeding en verzorgingsproducten. Het assortiment bestaat uit meer dan 10.000 producten. Je vindt hier artikelen voor honden, katten, konijnen, fretten, knaagdieren, vissen, vogels, paarden en reptielen.

Kijk in de webshop van K9shop Totaal en shop je dier benodigdheden en –voeding. Je vindt er gerenommeerde merken als Whiskas, Pedigree, Greenfield, LINDA, Rodi, Bolfo, Cavom. HOKAMIX, Adori en Felix. Daarnaast is K9shop Totaal officiële importeur van Julius K9 producten voor Nederland. De merknaam Julius is tevens de huismerk van K9shop Totaal. Je zoekt in de webshop eenvoudig op categorie al je dierproducten van voerbak tot borstels en van riemen tot dierenspeelgoed.

Via 24/7 Discount blijf je altijd op de hoogte van online aanbiedingen in dierenwinkels. Kijk of er een kortingscode van K9shop Totaal tussen staat en shop voordelig je aankopen of bespaar op de verzendkosten. Je profiteert van ledenkorting als je online shopt via 24/7 Discount!

Korting K9shop Totaal

K9shop Totaal

2.50% korting
Bezoek K9shop Totaal met korting