Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of


Een verjaardag, iemand sterkte wensen, de geboorte van een lief klein wondertje en zoveel meer redenen om iemand een kaartje te sturen. Maak jouw verjaardagskaart online via Kaartwereld en verras iemand met een lieve leuke kaart met daarop een persoonlijke tekst zodat hij/zij weet dat jij aan haar/hem denkt. Bij Kaartwereld vind je kaarten voor iedere gelegenheid, om iemand sterkte te wensen vanwege ziekte of een dierbaar verlies, een verjaardag, een gelukswens voor een huwelijk en heel veel meer. 

Bij Kaartwereld kun je kiezen uit een groot assortiment aan kaarten of je gaat zelf aan de slag met een template. Je kunt in iedere kaart een persoonlijke tekst zetten en zo bezorg jij iemand weer een fijn idee. Ook kun je leuke cadeaus bij je kaarten bestellen zoals bijvoorbeeld heliumballonnen, bloemen, boeken, parfum en meer om zo nog iets extra's te doen. 

Iedereen vind het leuk om een kaart te ontvangen, kijk maar naar jezelf, jij bent ook verrast als er een kaart in de brievenbus ligt. Bekijk snel het assortiment aan leuke kaarten en waar je die kunt bestellen via 24/7 Discount en ontvang ledenkorting op jouw account.

Korting Kaartwereld

Kaartwereld