Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Voor mensen met een grote tuin en een avontuurlijke instelling is Kabelbanenshop dé webwinkel! Hangend aan een kabelbaan vanuit je boomhut of speeltoestel naar de tuin abseilen. Kinderen vanaf 8 jaar en volwassen tot 110 kilo kunnen met deze kabelbaan spannende afdalingen maken. Bij gebruik van een zitschotel al geschikt vanaf 5 jaar.

Ga naar de Kabelbanenshop en bekijk het assortiment kabels, zitschotels, trolleys en meer. Maak van je tuin een heerlijk kabelbanenparadijs en laat je kinderen door de tuin heen vliegen bijvoorbeeld met de kabelbaan Fun Ride Deluxe. Deze bestel je al voor € 99, -. Een zitschotel is er al vanaf € 16,95. Bekijk de foto’s en video’s op de website en zie hoe leuk een kabelbaan is voor de kids. Je betaalt in een veilige omgeving via iDeal of bankoverschrijving.

De beste kortingen op (buiten) speelgoed vind je bij 24/7 Discount. Gebruik de kortingscodes voor extra korting of gratis verzending van je producten. Kijk of er een leuke actiecode van de Kabelbanenshop tussen staat die je kunt gebruiken. Via 24/7 Discount bestel je in online speelgoedwinkels met ledenkorting.

Korting Kabelbanenshop

Kabelbanenshop