Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kamer.nl is een van de grootste kamersites van Nederland. Verhuurders kunnen gratis hun kamer aanbieden en huurders kunnen eenvoudig reageren. Kamer.nl heeft vele duizenden kamers door heel Nederland en helpt iedere dag weer vele studenten aan een geschikt onderkomen. Het plaatsen van een kamer is een fluitje van een cent: door middel van 5 simpele stappen staat je kamer op de site en kun je vele reacties verwachten.

Studenten moeten daarom goed de site van Kamer.nl in de gaten houden want iedere week komen er nieuwe kamers bij zodat jij dichter bij de stad en je school kunt wonen zonder heen en weer te reizen en daardoor tijd te verliezen. Zo kun jij je focussen op het studeren en het maken van nieuwe vrienden in de buurt. 

Ben jij op zoek naar een kamer in de buurt van school of heb jij een kamer die je wilt verhuren? Kijk dan bij 24/7 Discount waar jij dat kunt doen en profiteer van ledenkorting op jouw account. Maak een account aan op Kamer.nl en begin met verhuren of huren van een Kamer.

Korting Kamer.nl

Kamer.nl