Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer het kampeerseizoen weer is begonnen, begint het weer te kriebelen. Heel veel Nederlanders gaan erop uit om heerlijk te kamperen in Nederland of in de mooie landen van Europa. Zo kun je op pad gaan met de caravan, de tent of de vouwwagen en heerlijk genieten van een prachtige omgeving, de natuur en je vrijheid. Bij Kampeer Perfect weten ze precies wat jij nodig hebt om te gaan kamperen. Met tenten, tapijten, barbecues, meubilair, slaapzakken, luchtbedden en meer vind je hier alles voor een ideale kampeervakantie.

Je kunt gaan kamperen zoals jij dat zelf wilt. Ga je het liefst iedere dag uit eten, dan is een kookstelletje niet nodig, maar ga je liever primitief koken, dan is het toch wel handig om een kookstel aan te schaffen. Kies je voor luxe of eenvoudig kamperen? In het assortiment vind je alles wat je nodig hebt. Je vindt bij Kampeerperfect.nl merken als ACSI, Active Leisure, Cadac, Falke en meer.  Regel je uitrusting voor een perfecte kampeervakantie bij Kampeer Perfect.

Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van acties en aanbiedingen van online sport- en vakantie winkels. Ga jij binnenkort kamperen en weet jij dat je nog één en ander nodig hebt? Kijk op 24/7 Discount voor de leukste acties en aanbiedingen zoals percentagekortingen, opruiming en meer. Kijk snel of er voor Kampeer Perfectl een actie actief is en shop direct via 24/7 Discount met ledenkorting.

Korting Kampeer Perfect

Kampeer Perfect

2.50% korting
Bezoek Kampeer Perfect met korting