Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ken je de design klokken van Karlsson? Karlsson Klokken zijn een wereldwijd bekend begrip van Nederlandse bodem. Dit mooie merk is in 1999 gestart. Vele Nederlandse en internationale designers hebben hun bijdrage geleverd aan het ontwerp van de klokken.
De collectie is onder te verdelen in de Timeless collection, Time of your life collection en KarLSson Works collection.


In de webshop van Karlsson-voor-thuis.nl vind je de mooie collectie stationsklokken, wandklokken, digitale klokken, LED klokken, tafelklokken en kinderklokken. Bij Karlsson-voor-thuis.nl ga je zeker met de tijd mee! Zoek je een kleine klok of juist een grote eyecatcher? Het aanbod is eindeloos. En twee keer per jaar komt er een nieuwe collectie uit. Bij een bestelling boven de €50, - wordt je klok gratis verzonden.

Via 24/7 Discount blijf je bij de tijd met acties in online woon- en accessoire winkels. Als je op zoek bent naar een bijzondere klok, moet je bij Karlsson-voor-thuis.nl zijn. Kijk eerst even in het overzicht van 24/7 Discount of er een actuele kortingscode van deze webwinkel tussen staat. Via 24/7 Discount shop je lekker je woonaccessoires met ledenkorting!

Korting Karlsson-voor-thuis.nl

Karlsson-voor-thuis.nl