Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Het is weer tijd voor de tuin. Even lekker voorjaarsklaar maken of juist weer klaar maken voor de winter, je doet het goed wanneer je gebruik maakt van goed tuingereedschap. Bij Keizers vind je een ruim assortiment aan tuinmachines en tuingereedschap om jouw tuin volledig netjes te houden. Van klein gereedschap tot grote machines, bij Keizers vind je het.  

Keizers heeft onder andere grasmaaiers, zitmaaiers, gazonbewerking, bladblazers, motorzagen, hoogsnoeiers, maar ook grasharken, handmaaiers, onkruidverdelgers en heel veel meer. Bekijk daarom het aanbod aan artikelen bij Keizers en profiteer van snelle levering. Maak jouw tuin klaar voor het voorjaar of juist voor de winter en doe dat met goed gereedschap van goede merken. 


Bekijk hoe jij jouw tuin wil aanpakken en bestel jouw gereedschap en tuinmachines online op 24/7 Discount. Zo kun jij direct online profiteren van leuke acties en aanbiedingen voor bijvoorbeeld Keizers zodat jij profiteert van leuke korting en ook nog eens ledenkorting op jouw account van 24/7 Discount.

Korting Keizers

Keizers