Kekmama.nl kortingscode september 2023

€ 4,00 korting

Kek Mama - De #1 glossy voor moeders - Abonneer met korting

https://www.kekmama.nl/

1 ‘Dat je 3 maanden nadat je een kind hebt gebaard weer op een kantoor moet zitten, vind ik idioot’ 2 Back to school: ‘Hij gaf geen kik bij het afscheid, zijn moeder daarentegen…’ 3 Waarom je geen ongevraagd advies aan jonge ouders moet geven 4 Mijn eerste keer bij de gynaecoloog

€ 4,00 korting

Kind - Kekmama

https://www.kekmama.nl/categorie/kind

Miniserie van de maand Liefde in een Lunchbox Tried & Tested Eropuit Nog meer video’s Home Kind Je kunt hier terecht voor opvoedverhalen van andere ouders, maar ook voor praktische tips – van leerzame apps voor kleuters tot aan inspiratie voor babynamen. Kind Waarom maken baby’s zoveel geluid in hun slaap? Kind

€ 4,00 korting

Kek Mama is 15 en trakteert - Kekmama

https://www.kekmama.nl/categorie/jarig

Daarom geven we tien superprijzen weg; leuk voor jezelf, je partner of je kind. Doe je mee? ‘Via online banking volgde hij elke stap die ik zette. Ik wist dat ik moest maken dat ik wegkwam’. Kek Mama is 15 jaar geworden en wie jarig is trakteert. Doe mee aan de leuke winacties en maak kans op superprijzen voor jezelf, partner of kind!

€ 4,00 korting

Zo voed ik op: ‘Onze baby sliep meteen op zijn eigen kamertje’

https://www.kekmama.nl/artikel/kind/zo-voed-ik-op-onze-baby-sliep-meteen-op-zijn-eigen-kamertje

Zo voed ik op: ‘Onze baby sliep meteen op zijn eigen kamertje’. Redactie Kek Mama. 20.09.2023 12:59. Beeld: Shutterstock. Rosa heeft haar baby nog net niet meteen uit de baarmoeder in zijn eigen kamertje gelegd. Dat zijn haar eigen woorden trouwens. Baby Joe is inmiddels 6 maanden en zijn moeder is 34 jaar en woont samen met haar vriend Matt.

€ 4,00 korting

Vi-va-vote op KekMama.nl als Website van het Jaar

https://www.kekmama.nl/artikel/nieuws/kekmama-als-website-van-het-jaar

De Website van het Jaar-verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland. Stemmen kan tot 20 oktober. KekMama.nl is genomineerd voor de populairste website van het jaar 2023 in de ‘Lifestyle, Home & Living’. Zo'n nominatie is fijn, winnen natuurlijk nog véél fijner.

€ 4,00 korting

‘Voor schoonmaken hanteer ik het last-minute-beleid’ - kekmama.nl

https://www.kekmama.nl/artikel/columns/sanne/schoonmaken-last-minute-beleid

Schoonmaken, ook zo’n dingetje. ­Daarvoor ­hanteer ik bij voorkeur het last-minute-beleid: ik swiffer wat hier en daar voordat er bezoek komt, maar een heuse dieptereiniging van het huis moet ik echt uit mijn tenen ­halen. Ja, eigenlijk kan ik alleen de was en de wc’s ternauwernood bijsloffen.

€ 4,00 korting

Deze gekke dingen doet iedere ouder - Kekmama

https://www.kekmama.nl/artikel/persoonlijk/deze-gekke-en-genante-dingen-doet-iedere-ouder-in-het-geheim-ja-jij-ook

Deze gekke en gênante dingen doet iedere ouder in het geheim. Ja, jij ook! 28.08.2023 09:48. Beeld: Unsplash. Alle ouders doen nou eenmaal gênante dingen. Want anders krijg je dat opvoeden gewoon echt niet voor elkaar. Dus geef maar toe: aan hoeveel van deze rare dingen maak jij je schuldig? Je kind gebruiken om ergens niet heen te hoeven.

€ 4,00 korting

'Het koopzieke moedergedeelte van mijn brein bestelde een ... - kekmama.nl

https://www.kekmama.nl/artikel/columns/lara/het-koopzieke-moedergedeelte-van-mijn-brein-bestelde-een-broodtrommel-van-40-euro

Eigenlijk heb ik ’s ochtends ook helemaal geen tijd om brood in de vorm van een duizendpoot te boetseren. Daarom heeft het verstandige gedeelte van mijn moederbrein de fata morgana der lunchtrommels teruggestuurd. Ik val meteen met de deur in huis: ik heb me laten influencen. En ik zeg ‘laten’, omdat ik er bewust voor heb gekozen om naar ...

€ 4,00 korting

Kekmama

https://abonnementen.kekmama.nl/

Kek Mama is een fantastisch tijdschrift voor moeders of bijna-moeders. Ik ben zelf net moeder geworden en vind het heerlijk om te lezen over de ervaringen van andere moeders en hun tips en trucs voor het opvoeden van een kind.

Kek Mama overgenomen door Familyblend en Kompas Publishing

https://www.retriever.nl/medianieuws/kek-mama-overgenomen-door-familyblend-en-kompas-publishing

Per 1 december 2021 heeft Familyblend i.s.m. Kompas Publishing de titel Kek Mama overgenomen van DPG Media. Kek Mama is voor iedere vrouw die ook moeder is en bestaat uit een magazine en online platform. Het bereik van het magazine bestaat uit 151.000 (bron: NPM 2021-II) en de website kekmama.nl heeft een bereik van 535.000 (bron ...

Kek Mama klantenservice - Abonnement.nl

https://service.abonnement.nl/support/solutions/articles/1000291706-kek-mama-klantenservice

Kek Mama klantenservice. Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Kek Mama abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten. Kek Mama klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 21:00.

Kek Mama TV - YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCNd117KvANSEs0EUlCE4Pvg

Kek Mama TV is hét YouTube-kanaal van Kek Mama, de #1 glossy voor moeders. Wekelijks plaatsen we gloednieuwe video's. Mama vloggersKim Kötter: neemt je mee ...

Kek Mama - Facebook

https://www.facebook.com/KekMamaMagazine/

Kek Mama. 123,127 likes · 6,579 talking about this. Kek Mama: zoveel meer dan moeder

€ 4,00 korting

GRATIS Rosefield horloge t.w.v. €129 - Kekmama

http://abonnementen.kekmama.nl/rosefield

16x Kek Mama + GRATIS Rosefield horloge t.w.v. €129. Op zoek naar een elegant, minimalistisch klokje met vintage allure? Dan is de Rosefield Octagon XS het perfecte horloge voor jou! Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit roestvrij staal en verguld met 14K goud of zilver, dit horloge kun je dragen bij elke gelegenheid.

Kek Mama - Onderdeel van Kompas Publishing

https://www.kompaspublishing.nl/kek-mama/

amanda@familyblend.nl. Kek Mama is het #1 glossy magazine voor moeders. Met smeuïge verhalen, nieuws en interessante blogs voor en van moeders. Ontdek het hier.

Kek Mama - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Kek_mama

Media. Kek Mama is een Nederlandse glossy en website voor moeders. De onderwerpen van het magazine en de website zijn opvoeding, mode, schoonheid, interieur, voeding en reizen. Kek Mama wordt uitgegeven door Kompas Blend, een dochteronderneming van Familyblend en Kompas Publishing.

Kek Mama - Facebook

https://nl-nl.facebook.com/KekMamaMagazine/

Kek Mama. 123.106 vind-ik-leuks · 7.064 personen praten hierover. Kek Mama: zoveel meer dan moeder

KekMama - Magvilla

https://www.magvilla.nl/magazines/kekmama/

KekMama Magazine online bestellen Jouw favoriete KekMama Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines. Alle KekMama tijdschriften bekijken Thema Gezin/Opvoeding (12) Jaar van uitgave 2022 (1) 2023 (1) Maand van uitgave April (1) Doelgroep Vrouwen (12) Taal Nederlands (12)