Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Voor als je graag tennist, de fitness sport beoefent of vele kilometers hardloopt, is Keller Sports jouw webshop! Keller Sports is een Duits bedrijf gevestigd in München en heeft verschillende webwinkels in Europa. Keller Sports verkoopt kleding, schoenen, rackets, tassen en accessoires voor het hardlopen, voor tennis en om te fitnessen.

Bij Keller Sports kun je terecht voor verschillende sport merken, waaronder Wilson, Nike, Adidas, Babolat, Dunlop, Asics en het eigen merk Keller Sports. Dit is slecht een kleine selectie van het hele aanbod. Via Keller Sports kun je winkelen op sport, maar ook op merk en kun je bij de kleding en schoenen ook op heren en dames selecteren. Wanneer je het filter gebruikt, kom je precies bij wat je nodig hebt!

Via 24/7 Discount blijf je dagelijks op de hoogte van acties en aanbiedingen bij online sportwinkels. Op 24/7 Discount vind je bijvoorbeeld ook actiecodes en de recente aanbiedingen van Keller Sports. Houd 24/7 Discount dus in de gaten voor een actuele kortingscode of aanbieding en bestel al jouw sportartikelen met extra ledenkorting!

Korting Keller Sports

Keller Sports

3.25% korting
Bezoek Keller Sports met korting