Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kettingen

Als er ergens heel veel aanbod in is, dan is het wel in kettingen. Kettingen zijn één van de sieraden die zowel door mannen als vrouwen wordt gedragen en ook bij kinderen zijn ze favoriet. Het begint al van jongs af aan met de kralenketting die vaak op school wordt gemaakt van houten kralen. Vanaf dat moment is het natuurlijk superleuk dat je de ketting mag dragen als je bijvoorbeeld naar de wc moet op school.  

Kettingen zijn er in diverse vormen, lengten, maten en uitvoeringen. Zo heb je ze van zilver, goud, maar ook van heel fijn draad met leuke hangaccessoires als veren, bedels en meer. Kettingen met steentjes, cristallen en meer maken jouw outfit compleet en voor nu geldt: Hoe grover, hoe beter. Geschikte kettingen vind je van merken als Tomshot, Proudmama, Sence, Pandora, Desigual, Thomas Sabot en heel veel andere namen.  

Wil jij een mooie ketting voor je zelf of aan iemand cadeau doen? Kijk dan eens op 24/7 Discount bij welke webshops jij de mooiste kettingen kunt shoppen en profiteer vandaag nog van ledenkorting op jouw account. Zo wordt shoppen voor een ketting nog leuker, want je blijft ook op de hoogte van fijne aanbiedingen en acties.

Kettingen

Buddha To Buddha zilveren hanger
€ 229.00
Wehkamp

Korting WehkampMet korting Wehkamp shop je voordelig voor de laatste mode, huishoudelijke artikelen...

Bezoek Wehkamp