Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Leer je kind langer in bed te blijven met peuter- en kleuterwekkers van Kidsleep. Op deze manier leert je kleine uk dat hij nog iets langer in bed moet liggen voordat hij jou wakker maakt. Met de wekkers van Kidsleep leer jij je kind spelenderwijs langer in bed te blijven liggen. Op de klok staat aangegeven hoe laat jouw kindje wakker mag worden en is het makkelijk om te zien hoe lang hij of zij nog moet wachten.

Met Kidsleep leren kleine kinderen niet alleen klok kijken, maar ook het besef van tijd. Spelenderwijs leren kinderen klok kijken en niet alleen via een wekker, maar ook met een horloge met een zandloper. Ook heeft Kidsleep mooie nachtlampjes met muziekjes in het assortiment. Leuk voor je kids én leuk voor de ouders!

Bekijk de kinderklokken en nachtlampjes van Kidsleep en laat jouw kind kennis maken met klok kijken. Laat hem merken dat uitslapen helemaal niet erg is! Met regelmaat heeft Kidsleep leuke acties en aanbiedingen en kun jij korting krijgen op je bestelling. 24/7 Discount houdt deze acties voor jou in de gaten. Shop vandaag nog bij Kidsleep met ledenkorting via 24/7 Discount.

Korting Kidsleep

Kidsleep