Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil jij een leuk kraamcadeau of wil je graag dat je kind op school een herkenbare rugtas heeft met bijvoorbeeld een eigen naam? Kijk dan eens bij Kidz in Color, want daar vind je een ruim assortiment aan producten voor diverse gelegenheden. Van lunchboxen, tot Pieten-petten, bij Kidz in Color kun je het bestellen in diverse kleuren en met een eigen opdruk. Laat een leuk kraampakket maken met een romper en een mutsje of ga voor een leuke schoudertas, rugzak, drinkbekers en meer via Kidz in Color.

Bekijk online de mogelijkheden aan producten die jij wilt laten bedrukken en kies een leuke kleur uit. Kies uit leuke afbeeldingen, lettertypen en laat jouw product bedrukken met het naam van het kind, de baby en kom met een leuke verrassing tijdens je kraambezoek. De bestellingen wordt binnen 5 werkdagen in orde gemaakt en bij een bestelbedrag hoger dan € 45,- betaal je geen verzendkosten.

Een uniek cadeau voor een verjaardag, als kraamcadeau of voor iets anders bestel je direct en gemakkelijk online via 24/7 Discount, want bij 24/7 Discount ontvang je ledenkorting op jouw account. Bekijk snel het aanbod aan producten, kijk of er een aanbieding is voor Kidz in Color en bestel vandaag nog.

Korting Kidz in Color

Kidz in Color

6.25% korting
Bezoek Kidz in Color met korting