Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Is jouw kleine bijna jarig en wil je het liefst de leukste cadeaus aan hem/haar geven? Bestel ze dan via Kidzgift en laat ze niet door het huis heen zoeken om te kijken waar de cadeaus liggen, maar laat ze pas een dag van te voren bezorgen zodat jij het echt een verrassing kunt houden. Bij Kidzgift kun je jouw bestelling op een dag naar wens laten bezorgen of je bestelt op het laatste moment voor 22.00uur en je hebt het de volgende dag al in huis. 

Bij Kidzgift vind je een groot assortiment aan leuk speelgoed. Een X-mini om de leukste muziek op af te spelen of juist blokken, spelletjes en heel veel andere producten bestel je gemakkelijk en snel online. Bij een bestelbedrag hoger dan € 50,- betaal je geen verzendkosten. Ook kun je jouw verjaardagscadeau voor iemand anders online bestellen en laten bezorgen bij die persoon, ideaal en nog leuker: je kunt het voorzien van een persoonlijke boodschap. 

De leukste cadeaus voor kids bestel je online bij Kidzgifts. Ga snel naar 24/7 Discount en bekijk of er een actiecode online staat zodat je kunt profiteren van een leuke korting op jouw bestelling. Bestel altijd via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account. 

Korting Kidzgifts

Kidzgifts