Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De Kiemer basispremie voor 2017 is € 95,95 per maand bij € 385,- eigen risico. Verhoog je het eigen risico maximaal dan ontvang je korting en betaal je slechts € 73,95 per maand. Sluit op Independer een nieuwe Kiemer zorgverzekering af via 24/7 Discount en ontvang 1.375 punten in je account.

Je zorgverzekering is een verplichte verzekering die je vanaf je 18e levensjaar zelf moet regelen. Voordat je 18 wordt zit je in het verzekeringspakket van je ouders, maar nu ben je toch echt zelf aan de beurt. Kiemer is één van de verzekeraars in Nederland. Wanneer je jong bent, is je zorgbehoefte mogelijk niet zo groot en betaal je het liefst zo weinig mogelijk premie zodat je jouw geld kunt uitgeven aan leukere dingen. Bij Kiemer is de basispremie € 95,95 en wanneer je jouw eigen risico maximaal verhoogd is het  € 73,95.

Als je alleen een basisverzekering afsluit zijn alleen de basis zaken vergoed. Deze zijn door de overheid bepaald. Als je ouder bent dan 18 en je wilt ook verzekerd zijn voor de tandarts, dan dien je een aanvullende verzekering af te sluiten. Kijk goed naar wat er wordt vergoed en wat jij nodig denk te hebben. Naast de tandarts aanvullende verzekeringen zijn er ook andere aanvullende verzekeringen. Dit zijn AV Goed, AV Beter, AV Best. De premie, dekking en vergoeding verschilt per aanvullende verzekering. Je bepaalt zelf welke aanvullende verzekeringen je toevoegt aan de basisverzekering.

Korting Kiemer

Kiemer