Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kinderwagens

Met een kleine op komst kom je er niet onderuit een goede kinderwagen te kopen. Een kinderwagen is handig om lekker te gaan wandelen met de kleine baby, om de kleine in te laten liggen wanneer je even lekker buiten gaat zitten of wanneer je boodschappen wil gaan doen en de kleine mee moet. Kinderwagens vind je in diverse soorten en maten. Zo heb je ze speciaal voor tweelingen, maar ook voor eenlingen heb je mooie exemplaren.  

Joolz, Mutsy, Stokke, Maxi-Cosi, dit zijn slechts enkele merken in kinderwagens die je in Nederland tegenkomt. Deze kinderwagens zijn stuk voor stuk uniek en verkrijgbaar in diverse leuke kleuren. Zo heb je ze in het knalrood tot donkerblauw en voorzien van bruine leren handvaten, zwenkwielen en meer. De mooiste kinderwagens shop je online met accessoires als luiertassen, parasolletjes, bekerhouders, boodschappennetten en meer.  

Op zoek naar een goede kinderwagen? Kijk dan eens bij 24/7 Discount waar jij deze kunt shoppen bij aangesloten webwinkels en profiteer van ledenkorting op jouw account. Zo kan een korting op een kinderwagen flink oplopen, want kinderwagens kunnen behoorlijk prijzig zijn. Ga daarom snel naar 24/7 Discount en shop direct online met ledenkorting.

Babypark
3.75% korting

Alles voor jouw baby die komt vind je bij Babypark. Babypark is één van de grootste...

Bezoek Babypark met korting
Pink or Blue
3.50% korting

Is er een kleine op komst of is hij/zij al even in jullie midden en heb je een aantal producten...

Bezoek Pink or Blue met korting