Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Leuk en creatief knutselen met gekleurd zand doe je bij Kleurzand. Hier maak je geweldige kleurplaten met behulp van gekleurd zand. Dit is erg leuk om te doen op bijvoorbeeld kinderfeestjes. In de webshop van Kleurzand vind je meer dan 100 kleurplaten en 20 verschillende zand kleuren. De Kleurzand kleurplaten lopen uiteen van tekenfilmachtige dieren en mensen, feestdagen en gelegenheden, vormen en letters, tot op maat gemaakte kleurplaten.

De 20 verschillende types kleurzand, zijn allemaal geschikt om mee te kleuren en te mixen. Er wordt gebruik gemaakt van organische kleurmaterialen die niet giftig zijn en dus veilig zijn om te gebruiken. De kleurmaterialen voldoen allemaal aan internationale veiligheidsvoorschriften. Bekijk het leuke assortiment in de webshop van Kleurzand en bestel eenvoudig en snel je favoriete kleurplaten, zandpakketten of totaalpakketten.

Via 24/7 Discount ben je altijd op de hoogte van de beste deals en acties voor online speelgoedwinkels. Zo plaatst 24/7 Discount regelmatig kortingsacties voor speelgoed en kinderfeestjes op de website. Kijk eens of er een actuele kortingscode van Kleurzand tussen staat. Via 24/7 Discount koop je online het leukste creatieve speelgoed met ledenkorting!

Korting Kleurzand

Kleurzand