Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De tijd is een relatief begrip, maar oh, wat is het handig als je het in de buurt hebt zodat jij weet hoe laat het is, dat je nooit te laat komt op je werk, je afspraken niet vergeet en je daardoor altijd op tijd bent. Een klok, dat is een echte musthave. Bij Klok voor thuis vind je een ruime collectie aan klikken in diverse soorten, maten en prijsklassen. Van trendy design, tot klassiek, je vindt het bij Klok voor thuis en je zoekt gemakkelijk op jouw wensen. 

Of je nu op zoek bent naar een staande klok of één die kan hangen, bij Klok voor thuis vind je een ruim aanbod aan originele modellen voor ieder interieur. Of je nu een stationsklok wilt, een kinderklok, een koekoeksklok of een digitale klok, bij Klok voor thuis vind je het! Bij een bestelling van € 50,- of meer betaal je geen verzendkosten en je hebt 90 dagen retourgarantie.

Via 24/7 Discount vind jij een ruim aantal webshops waar jij kunt shoppen. Deze aangesloten webshops, zoals onder andere Klok voor thuis, bieden jou de mogelijkheid om met ledenkorting op jouw account van 24/7 Discount te shoppen. Kijk daarom snel waar jij online kunt shoppen en ontvang ledenkorting op jouw account. 

Korting Klok voor thuis

Klok voor thuis