Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Het is tijd om te eten, naar school te gaan, naar bed of je bent gewoon nieuwsgierig naar hoe laat het daadwerkelijk is. Het is dan vervelend dat je even je telefoon erbij moet pakken of dat je bent vergeten je horloge om te doen. Een klok in de keuken of de woonkamer is dan toch best handig, zodat jij precies weet hoe laat het is.

Op Klok voor thuis hebben ze een groot aanbod aan klokken voor verschillende ruimtes. Sfeervolle klokken in barok stijl, strakke klokken voor de werkkamer, maar ook tafelklokken, stationsklokken, koekoeksklokken en kinderklokken vind je bij Klok voor thuis. Bij Klok voor thuis profiteer je van een snelle levering door de grote voorraad en bij een bestelling boven de € 50,- wordt het gratis aan je verstuurd.

Op 24/7 Discount blijf je op de hoogte van interessante aanbiedingen en acties van Klok voor thuis. Profiteer direct van interessante ledenkorting op jouw bestelling. Hoe? Door je in te schrijven bij 24/7 Discount kun jij extra korting krijgen op je bestelling Klok voor thuis en andere webshops die zijn aangesloten bij 24/7 Discount.

Korting Klok voor thuis

Klok voor thuis