Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Omdat je je waardevolle spullen en sieraden veilig wilt bewaren, doe je ze in een veilige kluis. In de webshop van Kluizen.nl vind je een ruim aanbod aan kluizen en andere veiligheidsartikelen. Kluizen.nl is al meer dan 15 jaar een begrip op het gebeid van kluizen en brandkasten. Veiligheid van je huis en je spullen gaat boven alles en dat weten ze bij Kluizen.nl.

Al vanaf € 25, - koop je bij Kluizen.nl een minikluis voor bijvoorbeeld je waardevolle sieraden of cashgeld. Je vindt hier naast minikluizen ook sleutelkluizen, brand- en waterwerende koffers en wapenkluizen. Wil je je woning beveiligen met goede en degelijke sloten? Koop dan cilindersloten en deurbeslag waarmee je je huis prima beveiligt tegen diefstal. Bekijk het assortiment en vergeet niet bij de prijspakkers te kijken voor de aanbiedingen. Vanaf € 25, - wordt je bestelling gratis verzonden.

Voor dagelijkse kortingen bij online winkels ga je naar 24/7 Discount. Hier vind je bijvoorbeeld kortingscodes op het gebied van veiligheid zoals kluizen en brandkasten. Kijk dus voor je eigen veiligheid of er een kortingscode van Kluizen.nl tussen staat en doe er je voordeel mee. Wanneer je je aanmeldt bij 24/7 Discount shop je voortaan online met voordeel en profiteer je bovendien van ledenkorting!

Korting Kluizen.nl

Kluizen.nl

2.75% korting
Bezoek Kluizen.nl met korting