Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kommen

Een leuke barbecue organiseren, een verjaardag met heel veel lekkere dingen, dan zijn leuke en gezellige kommen geen overbodige luxe. In de kommen kun je namelijk leuke hapjes plaatsen, maar ook heb je natuurlijk soepkommen en schalen waar je leuke hapjes op kunt leggen of soep uit kunt nuttigen. Kommen zijn er in diverse varianten, zo heb je ze van aardewerk, porselein, aardewerk, met dubbele bodem, voorzien van leuke prints en gezellige kleuren.  

Kommen kun je shoppen van merken als PresentTime, JosephJoseph, Villeroy & Boch, Casa en heel veel andere merken. Mooie kommen voor een gezellige eettafel of met lekkere hapjes en snacks, je vindt het gegarandeerd. Bekijk het assortiment aan leuke kommen en bestel direct online zodat jij de leukste kommen in huis haalt voor een gezellige tafel.  

Op zoek naar leuke kommen voor een leuke presentatie van hapjes, salades, chips en meer? Kijk eens op 24/7 Discount bij welke winkels jij dit online kunt shoppen en waar je kunt profiteren van ledenkorting op jouw account. Zo wordt shoppen nog leuker, want ook blijf je op de hoogte van leuke aanbiedingen en acties van heel veel leuke webshops.

Kom vierkant met ronde hoeken - 21 cm
€ 8.99
Kom vierkant - 14 cm - wit
€ 3.79
Kom vierkant met ronde hoeken - 14 cm
€ 3.49
Kom vierkant - 18 cm - wit
€ 5.99
Kom vierkant - 9 cm - wit
€ 1.79
Schaal bamboe - 14 cm
€ 4.99
Xenos
1.75% korting

De leukste woonaccessoires, leuke hebbedingen, bakspulletjes, meubeltjes en knutselspullen, dat...

Bezoek Xenos met korting