Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kookwekkers

Ben jij zo iemand die regelmatig het eten laat aankoken waardoor de maaltijd toch niet zo lekker smaakt als dat je had gehoopt? Vergeet jij vaak dat je eten op het vuur hebt staan of in de oven? Maak dan gebruik van een kookwekker waarmee je de tijd kunt bijhouden en wordt gewaarschuwd wanneer jouw eten ongeveer klaar moet zijn. Dit is ideaal want zo kun je geen enkele maaltijd meer verpesten.  

Kookwekkers vind je in diverse kleuren, leuke dessins en voor in jouw keuken. Zo heb je ze lekker kleurrijk, maar ook zwart wit, je hebt analoge kookwekkers en digitale en ze maken bijna allemaal een ander geluid. Merken in kookwekkers zijn Jacob Jensen, Zack, Present Time en heel veel andere grote namen. Zo kun jij de leukste kookwekkers direct online shoppen en nooit meer eten laten verpieteren.  

De beste chefs in de keuken hebben ze, kookwekkers, dus ook jij hebt er vast één nodig. Kijk snel op 24/7 Discount waar jij terecht kunt voor mooie kookwekkers en profiteer vandaag nog van leuke korting op jouw bestelling bij de aangesloten shops en ontvang daarbovenop ledenkorting op jouw account.