Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Jouw hond is bijzonder. In hoe hij er uit ziet, zijn activiteit en behoeftes. Natuurlijk wil je hem alleen het beste geven. Kynofit.nl begrijpt dat en ontwikkelde (o.l.v. Prof. Dr. Ir. Anton Beynen) als enige fabrikant in Nederland hondenvoer op maat. Volledig afgestemd op de unieke behoeftes van jouw viervoeter. Specifiek hondenvoer in exacte dagporties vierwekelijks thuisbezorgd.

Kynofit.nl ontwikkelde een wetenschappelijke methode om de optimale voedingsbehoefte van iedere hond nauwkeurig te kunnen analyseren. De specifieke gegevens van jouw hond bepalen de ingrediënten en dagelijkse hoeveelheid voer die hij nodig heeft. Kynofit vertaalt dit voedingsadvies rechtstreeks naar op maat gemaakt hondenvoer. Vierwekelijks bij je thuisbezorgd, in 28 hersluitbare dagporties. Verandert er iets in de situatie van je hond? Dan passen we het voer daar meteen op aan!

Voor een persoonlijke voedingsanalyse en bijbehorend advies ga je direct naar Mijn Kynofit. Na het invoeren van alle specifieke gegevens weet je precies wat jouw hond nodig heeft. Het enige dat je daarna nog hoeft te doen, is je bestelling plaatsen.

Korting Kynofit

Kynofit