Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Buenos Dias en geniet van een prachtige dag in zonovergoten Spanje. Huur jouw vakantiewoning online bij La Taha en geniet van luxe, vrijheid, heerlijk weer en prachtige omgevingen in Spanje. Bij La Taha kun je de mooiste vakantiehuizen boeken in Alicante, de Canarische Eilanden, Andalusiü en andere streken zodat jij heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie met een eigen zwembad en andere faciliteiten.  

Heb jij zin om er even tussen uit te gaan, samen met jouw partner of misschien wel met jouw kinderen en wil je genieten van optimaal comfort in een mooi vakantiehuis in een prachtige omgeving? Kijk dan op La Taha en boek de mooiste vakantiewoningen voor jou en je gezin of misschien wel met vriendinnen en geniet van de mooiste dingen.  


Boek jouw vakantie online via 24/7 Discount zodat jij kunt shoppen bij de aangesloten webwinkels en reisaanbieders waardoor je profiteert van ledenkorting. Bekijk het aanbod aan prachtige vakantiewoningen bij La Taha en kijk op 24/7 Discount of er een leuke vakantiekortingscode is zodat jij kunt profiteren van extra korting op jouw boeking via La Taha.

Korting La Taha

La Taha

2.00% korting
Bezoek La Taha met korting