Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een huis zonder vloer is ook maar een kaal huis. Een mooie vloer maakt het af. Bij Lab21 vind je een ruim aanbod aan vloeronderdelen voor in huis of voor buiten. Van mooie tegels tot aan houten vloeren vind je online bij Lab21. Prachtige natuurstenen in jouw huis of buiten, stijlvolle plavuizen, mooie houten vloeren en PVC vloeren vind je online bij Lab21.  

Ga voor een mooie vloer in huis of bestrating voor in jouw voor- en achtertuin en profiteer van leuke prijzen via Lab21. Ook kun je bij Lab21 terecht voor schuttingschermen, kunstgras en heel veel meer om zo jouw huis en tuin een stuk gezelliger en sfeervoller te maken. Je kunt eventueel terecht bij de showrooms van Lab21 om een kijkje te nemen hoe de vloer er in het echt uitziet.  

Mooie vloeren voor binnen en  bestrating voor buiten shop je online via 24/7 Discount. Daar profiteer je van ledenkorting op jouw account en blijf je op de hoogte van sublieme acties en vind je ook kortingscodes voor onder andere Lab21. Kijk daarom snel op 24/7 Discount en bestel direct online.

Korting Lab21

Lab21

Bezoek Lab21