Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Lakens

Hoe fijn is het om iedere dag weer onder fijne en schone lakens te kunnen slapen, heerlijk toch? De lakens op jouw bed moeten heerlijk aanvoelen, want anders val je echt niet in slaap. Lakens voor op bed zijn heerlijk en een echte aanvulling op jouw nachtrust. Je geeft je huid een goed gevoel van schoon en daardoor slaap je zelf beter. Lakens zijn lakens voor op je bed in de vorm van hoeslakens, dekbedovertrekken, maar ook vind je badlakens, strandlakens en douchelakens.  

Lakens worden in vele gevallen gemaakt van fijngeweven katoen, daar kun je jezelf heerlijk mee afdrogen, je kunt er heerlijk in of tussen slapen en meer. Merken in lakens zijn onder andere Beachwave, Esprit, Protes, Cinderella, Walra en heel veel meer. Bekijk het aanbod aan mooie lakens en shop vandaag nog online.  

Mooie lakens shop je online via 24/7 Discount, want alleen dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk het aanbod aan mooie lakens, strandlakens, bedlakens, douchelakens en meer bij de aangesloten webshops van 24/7 Discount en shop volgens de laatste aanbiedingen en acties met ledenkorting.