Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je je huis gaat verbouwen of een nieuw huis hebt gekocht, wil je meestal ook een nieuwe vloer. Laminaat is een fijne en mooie oplossing voor op de vloer. Het is makkelijk schoon te maken, makkelijk te plaatsen en daarnaast zeer comfortabel en natuurlijk heel sfeervol. Bij Laminaat Garant kun je online het mooiste laminaat bestellen in prachtige kleuren, licht of donker, met groeven of zonder. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Laminaat Garant heeft een ruim aanbod. Bereken online hoeveel vierkante meter je nodig hebt inclusief snijverlies en bestel gemakkelijk online je laminaat vloer. Tevens bestel je hier ook je ondervloer en plinten. Dan heb je alles helemaal compleet. Laat het thuisbezorgen voor € 50,- of leen gratis één van de leen-aanhangwagens zodat je het zelf kunt ophalen in de winkel in Harderwijk of Rotterdam.

Ben je op zoek naar een goede en mooie vloer voor in huis, de slaapkamer, woonkamer of andere ruimte? Bij 24/7 Discount vind je een ruim assortiment aan mooie laminaatvloeren en weet je als eerste de leukste aanbiedingen en acties. Kijk snel of er een geschikte actie beschikbaar is voor Laminaat Garant en bestel direct online met ledenkorting via 24/7 Discount.

Korting Laminaat Garant

Laminaat Garant