Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Larsa Telecom heeft jarenlange ervaring op het gebied van mobiele telefoons en PDA’s. Een goede dienstverlening, scherpe prijzen en uitstekende aftersales zijn voor Larsa Telecom van belang. Naast het repareren van toestellen kun je bij Larsa Telecom terecht voor het simlock vrijmaken van toestellen, het aanschaffen van onderdelen en nog veel meer.

Larsa Telecom repareert je kapotte smartphone of tablet snel en voordelig. Hierbij wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. Of het nou gaat om een Black Berry, HTC, iPad, iPod, iPhone, LG, Nokia of Samsung, Larsa Telecom kan het voor je repareren. In de webshop kun je eenvoudig een afspraak maken voor op een van de vestigingen. Heb je geen tijd om langs te komen? Geen probleem, je toestel kan worden opgehaald en na reparatie weer worden afgeleverd op het door jouw opgegeven (werk)adres.


Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van kortingen en andere acties van online webwinkels. Of het nou gaat om producten voor thuis, werk, reizen, telefonie of computer. Is je smartphone of tablet kapot? Kijk in de webshop Larsa Telecom voor reparatie. In het overzicht van 24/7 Discount vind je misschien een kortingscode die je hiervoor kunt gebruiken. Via 24/7 Discount ben je voordeliger uit met ledenkorting.

Korting Larsa Telecom

Larsa Telecom