Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben jij al bekend met de Leesmap? Een map voor leuke tijdschriften zodat jij in een week (of langer) weer fijne bladen kunt lezen. Ideaal voor als je een gezin hebt en je voor ieder wat wils wilt hebben in huis, want je kunt je Leesmap zelf samenstellen met de leukste tijdschriften. Tijdschriften die je onder andere kunt vinden in het Leesmap assortiment zijn Autoweek, Zin, Quest, Donald Duck, Tina, 101 Woonideeën en heel veel andere leuke bladen voor iedere doelgroep. 

De Leesmap is ook ideaal voor bedrijven met een wachtruimte of wachttijd, zoals bijvoorbeeld bij een snackbar, een afhaalchinees of bij de dokter. Zo kun je jouw mensen toch een plezier doen door de leukste bladen neer te leggen die up-to-date zijn. Bekijk de mogelijkheden voor een Leesmap bij jou in de buurt. Ook kun je kiezen voor leuke cadeaus bij jouw Leesmap met biertap, TomTom of Senseo. Vul jouw Leesmap aan met losse tijdschriften naar wens en je kunt iedere week genieten van nieuw leesvoer. 

Ga naar 24/7 Discount en bestel jouw Leesmap online zodat jij ledenkorting ontvangt. Kijk snel naar het aanbod en profiteer vandaag nog. 

Korting Leesmap

Leesmap

Bezoek Leesmap